Tourpoule Ooms 2018

07-07-2018, 31

De Tour de France is inmiddels begonnen en de inschrijving voor TourpouleOoms 2018 zit erop. Voorlopig hebben we 218 ingeschreven teams, we zouden het record van vorig jaar dus nog kunnen verbeteren.

Er hebben zich dus 218 teams, van 80verschillende deelnemers, ingeschreven, dit aantal kan nog wijzigen als de betaling van 3euro per team niet binnenkomt, of als er een leeg team is ingevuld.

De meeste gekozen renners dit jaar zijn:
1. Peter Sagan 174x
2. Dylan Groenewegen 159x
3. Fernando Gaviria 153x
4. Arnaud Demare 146x
5. Chris Froome 127x
6. Marcel Kittel 127x
7. Michael Matthews 121x
8. Richie Porte 113x
9. Vincenzo Nibali 108x
10. Nairo Quintana 107x

In totaal zijn er 152 renners in een team gekozen en dus 24 renners zijn niet in een team gekozen

Het prijzengeld is voorlopig als volgt:

Per dag:
1. € 7,22 2. € 4,81 3. € 2,40

Algemeen
1. € 58 2. € 52 3. € 43 4. € 29 5. € 23 6. € 17 7. € 12 8. € 6 9. € 3 10.€ 1,50 laatst. € 40

Als het definitief is zal er een nieuw bericht verschijnen. De uitslagen zullen spoedig na de finish van elke etappe worden geplaatst op deze site. U kunt bij teams 2018 alle huidige teams bekijken, of door hier aan de rechterkant op een teamnaam te klikken kunt u de teams ook zien. Bij teams 2018 kunt u ook renners selecteren van een kopgroep om te zien welke teams deze renners hebben.

Komt u ergens nog een fout tegen, of heeft u een vraag dan kunt deze nog mailen naar tourpouleooms@gmail.com of vul het contactformulier in bij contact.

We wensen u allen veel plezier met de komende Tour de France!

TourpouleOoms organisatie

.


Deadline veranderd

28-06-2018, 30

Noirmoutier en L Ile - De deadline voor het invullen en of aanpassen van je Tourploegen in onze poule is gewijzigd naar 13.00uur. Zorg dus dat je je ploeg voor 13.00uur op 7juli af hebt.

Vanwege dat de finish van de eerste etappe van de Tour de France met het snelste schema al om 15.38uur is en met het langzaamste schema al om 16.04uur hebben we besloten de deadline voor onze poule te vervroegen van 15.00uur naar 13.00uur. Hierdoor kan iedereen met de start van de Tour de France zijn teams toch nog opsturen, maar hoef je niet de hele dag op te letten voor eventuele valpartijen.

Zorg dus dat je je voorspellingen voor 13.00uur op 7juli Vergeet niet om het deelnamegeld van 3euro per ploeg over te maken op het rekeningnummer dat je ontvangen hebt bij het aanmelden op de site. Controleer hiervoor ook eventueel je spam-folder.

Ondertussen maken vele ploegen hun definitieve selecties bekend. We passen onze database hierop zo spoedig mogelijk aan. Mocht je dus een leeg veld in je team vinden, dan betekent dit dat deze renner niet meer meedoet met de Tour.

Veel plezier nog met voorspellen komende dagen en met de Tour de France 2018!

Tourpouleooms Organisatie.


TourPoule 2018

31-05-2018, 29

NEDERLAND - Op deze site kan je meedoen aan een Tour de France Poule voor de Tour de France van 2018. Deze Tour start op Zaterdag 7juli! Elke dag zijn er in de poule winnaars, op het eind wint de top van het klassement en de nummer laatst in het klassement! Je kan dus Sprintersploegen, Bergploegen, Ontsnappingsploegen, Algemene ploegen en Nulploegen maken en elke dag kans maken om prijzen te winnen!

Net als voorgaande jaren hebben we ook dit jaar weer een Tour de France poule gemaakt. De regels zijn wederom hetzelfde gebleven t.o.v. vorig jaar, alle regels kan je zien onder het tabblad spelregels.

Dit jaar zal wel de laatste versie zijn van Tourpoule Ooms. We hebben jaren met plezier de poule georganiseerd, maar hebben besloten dat dit een mooi moment is om te stoppen met onze poule. We hebben onze poule elk jaar zien groeien met het aantal ploegen en hebben veel mensen plezier zien beleven aan onze poule. We hopen dat dit jaar wederom iedereen geniet van de Tour en onze Poule. We zien elkaar vast weer bij een andere poule nog eens terug. We willen jullie alvast bedanken voor het meedoen met onze poule dit jaar en eventueel alle voorgaande jaren. Dank!

De uitslag van vorig jaar, met o.a. alle punten die de renners behaald hebben, staan onder het kopje STATISTIEKEN 2017.

Deelnemen aan de poule 2018 kan door je aan de linkerkant te registreren via het formulier of via Facebook en door daarna jouw teams in te vullen op de site. Alle accounts van vorig jaar zijn weer verwijderd, je dient je dus opnieuw te registreren. Daarna kan je gelijk je ploegen maken en invullen.

Je kunt met zoveel teams meedoen als je wilt. Deelname is definitief na het overmaken van het inschrijfgeld per ploeg van €3,00, instructies hiervoor staan bij spelregels en ontvang je bij aanmelding op de site per mail (het is mogelijk dat de mail in de spam-folder beland).

Je kunt je inschrijven en je ploegen wijzigen tot en met 07 Juli 2018 15:00uur. Hierna is het niet meer mogelijk om je ploegen aan te passen of in te vullen.

Gedurende de komende weken zullen we in de gaten houden welke renners wel/niet meedoen met de Tour de France. De keuzelijst van de renners bij het invullen van je team zal dus geleidelijk aan kleiner worden. Vergeet bij het invullen niet te klikken op VUL IN, anders worden je teams niet opgeslagen. Zorg dat, bij meerdere teams, je telkens een nieuw team aanmaakt. Bij het aanpassen van teamnaam en renners van je huidige ploeg, wordt deze ploeg overschreven. Mocht het niet lukken dan kan je je teams ook mailen naar tourpouleooms@gmail.com zodat wij handmatig jouw teams op onze site zullen plaatsen.

Voor vragen over deelname, de website of over het spel kan je contact met ons opnemen via het tabblad Contact. Je kan hier je vraag achterlaten op het formulier of via e-mail. We hopen dat er weer veel ploegen met plezier aan onze laatste poule deelnemen, vorig jaar hadden we een record aantal ploegen van 203! We wensen je veel succes met voorspellen en veel plezier tijdens de Tour de France.

De Organisatie.

.Bekijk oudere berichten:


copyright © Tourpoule Ooms