Tourpoule Ooms 2017

01-06-2017, 1

NEDERLAND - Welkom op onze site!
Op deze site kan je meedoen aan een Tour de France Poule voor de Tour de France van 2017. Deze Tour start op Zaterdag 1juli! Elke dag zijn er in de poule winnaars, op het eind wint de top van het klassement en de nummer laatst in het klassement! Je kan dus Sprintersploegen, Bergploegen, Algemene ploegen en Nulploegen maken en elke dag kans maken om prijzen te winnen!

Net als voorgaande jaren hebben we ook dit jaar weer een Tour de France poule gemaakt. De regels zijn niet gewijzigd t.o.v. vorig jaar, alle regels kan je zien onder het tabblad spelregels.

De uitslag van vorig jaar, met onder andere alle punten die de renners behaald hebben, staan onder het kopje STATISTIEKEN 2016. Deelnemen kan door je aan de linkerkant te registreren via het formulier of via Facebook. Alle accounts van vorig jaar zijn weer verwijderd, je dient je dus opnieuw te registreren. Daarna kan je gelijk je ploegen maken en invullen.


Je kunt met zoveel teams meedoen als je wilt. Deelname is definitief na het overmaken van het inschrijfgeld per ploeg van €3,00, instructies hiervoor staan bij spelregels en ontvang je per mail.
Je kunt je inschrijven en je ploegen wijzigen tot en met 01 Juli 2017 15:00uur . Hierna is het niet meer mogelijk om je ploegen aan te passen of in te vullen.

Voor vragen over deelname, de website of over het spel kan je contact met ons opnemen via het tabblad Contact. Je kan hier je vraag achterlaten op het formulier of via e-mail. We hopen dat er weer veel ploegen met plezier aan onze poule deelnemen, vorig jaar hadden we een record aantal ploegen van 186! We wensen je veel succes met voorspellen en veel plezier tijdens de Tour de France.

De Organisatie.Bekijk oudere berichten:


copyright © Tourpoule Ooms